SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Varbergs Sims MINISIM
Minisim för barn 2 - 4 år

 

FÖRENINGEN VARBERGS SIMS MINISIM

Minisim är en aktivitet i vatten för barn från 2 år tills dess att de fyller 4 år. Tillsammans med en instruktör så utforskar barnen och föräldrarna gemensamt vattnets olika delar. Syftet med minisim är att barnen ska få vattenvana genom lek och övningar. Även simövningar introduceras vilket utvecklar barnets färdigheter i vattnet. Minisim bedrivs utifrån barnets villkor och individuella förutsättningar.

 

På simlektionerna kommer ni ha det roligt i vattnet genom olika lekar för att öva på vattenvanan. Vi kommer bland annat öva på att bubbla, doppa huvudet, hoppa från kanten.

 

Förkunskaper minisim steg 1
Inga förkunskaper. Barnen ska vara fyllda 2 år när de börjar.

 

Förkunskaper minisim steg 2

Barnen ska ha fyllt 2 år när de börjar. De ska ha gått steg 1 eller ha fått stor vattenvana på annat sätt. Vi har många övningar under vattnet.

 

Förkunskaper minisim steg 3

Barnen ska vara 3,5-4,5 år. Minisim steg 3 är för barn som gått minisim steg 2 eller som varit mycket under vatten. Vi börjar testa på lite simning.

 

Mål med minisim
Barnen ska känna glädje av att vara i vatten och ha fått en större vattenvana. De ska även ha fått grunderna i olika simsätt. Minisim ska stimulera barnens utveckling och även kunna skapa medvetenhet om kroppsläget i vattnet. Barnet ska även ha fått respekt för vatten på ett bra sätt.

 

Kostnad
Medlemsavgift 200 kr (år 2024)
Minisimsavgift 1 075 kr för 10 simlektioner

 

 

BOKNING TILL VÅREN 2024 omg. 2

 

MINISIM 

MEDLEMMAR 2024 – måndagen den 11 mars kl. 09.00

FÖR ALLA - onsdagen den 13 mars kl. 09.00

 

MINISIM STEG 1 sker på måndagar kl. 16.35-17.05 vecka 13 - 23 med uppehåll 1 april - Annandag påsk

MINISIM STEG 2 sker på måndagar kl. 17.10-17.40 vecka 13 - 23 med uppehåll 1 april - Annandag påsk

MINISIM STEG 3 sker på måndagar kl. 17.10-17.40 vecka 13 - 23 med uppehåll 1 april - Annandag påsk

 

 

BOKNING

 

1. Ni sköter bokningen själva genom att gå in på BOKA HÄR

2. Läs igenom bokningsinformationen

3. Logga därefter in med din mejladress uppe till vänster
    Är du ny - Följ instruktionerna som står uppe till höger Så fungerar det. Lägg till dina barns uppgifter 

4. Välj barnet som du ska boka. Grupprekommendation för er som varit med tidigare finns när du loggat in på vänster sida

5. När du kommit in så ser du vilka grupper som finns tillgängliga att boka. Om du vill boka så går du in på aktuell grupp och Reserverar en plats. Medlemsavgiften betalas i samband med bokningen. När du har valt betalningsalternativ så är bokningen klar

6. Skulle gruppen vara fullbokad så kan du sätta dig på reservlista. Gå då in på gruppen som är aktuell. Längst ner till höger finns det en ruta Bevaka grupp. Skulle det bli avbokning eller något annat så får ni reda på det via mejl
7. Har du fler frågor så mejla anna@varbergssim.se eller ring 0703-10 39 01

 
Klubbportalen Team Sportia Varberg
Huvudsponsorer