SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Varbergs Sims minisim
Minisim för barn 2 - 3 år

 

FÖRENINGEN VARBERGS SIMS MINISIM

Minisim är en aktivitet i vatten för barn från 2 år tills dess att de fyller 4 år. Tillsammans med en instruktör så utforskar barnen och föräldrarna gemensamt vattnets olika delar. Syftet med minisim är att barnen ska få vattenvana genom lek och övningar. Även simövningar introduceras vilket utvecklar barnets färdigheter i vattnet. Minisim bedrivs utifrån barnets villkor och individuella förutsättningar.

 

På simlektionerna kommer ni ha det roligt i vattnet genom olika lekar för att öva på vattenvanan. Vi kommer bland annat öva på att bubbla, doppa huvudet, hoppa från kanten.

 

Förkunskaper minisim steg 1
Inga förkunskaper. Barnen ska vara fyllda 2 år när de börjar.

 

Förkunskaper minisim steg 2

Barnen ska ha fyllt 2 år när de börjar. De ska ha gått steg 1 eller ha fått stor vattenvana på annat sätt. Vi har många övningar under vattnet.

 

Mål med minisim
Barnen ska känna glädje av att vara i vatten och ha fått en större vattenvana. De ska även ha fått grunderna i olika simsätt. Minisim ska stimulera barnens utveckling och även kunna skapa medvetenhet om kroppsläget i vattnet. Barnet ska även ha fått respekt för vatten på ett bra sätt.

 

Kostnad
Medlemsavgift 200 kr (år 2023)
Minisimsavgift 1 075 kr för 10 simlektioner

 

 

MINISIM HÖSTEN 2023

MINISIM STEG 1 sker på måndagar kl. 16.35-17.05 vecka 38-48 med uppehåll vecka 44

MINISIM STEG 2 sker på måndagar kl. 17.10-17.40 vecka 38-48 med uppehåll vecka 44

 

Bokning 
För medlemmar - onsdag 9 augusti kl. 10.00
För alla - torsdag 11 augusti kl. 10.00

 
Klubbportalen Team Sportia Varberg
Huvudsponsorer