SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Föräldrar kommittén

 

Föräldragruppen sköter bemanning och arrangemang kring försäljningen under Medaljjakten. De sköter även försäljning vid tävlingar samt andra arrangemang som Varbergs Sim genomför.

 
Simkommittén

 

Simkommitténs uppgift är att driva utveckling inom verksamhetsområdet – sim- & tävlingssimning. Genom att periodvis sätta mål efter klubbens vision, målsättning och aktuella förutsättningar utvärderas arbetet. Samtidigt ska kommittén identifiera viktiga utvecklingspunkter för klubben och utarbeta strategier för hur kortsiktiga och långsiktiga målsättningar kan nås.

 

Simkommittén rapporterar till styrelsen kvartalsvis där det redovisas var klubbens sim- och tävlingsverksamhet står, vad som har gjorts samt vad som behöver jobbas med framöver.

 

Simkommittén blir dessutom ett viktigt diskussionsforum för våra huvudtränare och övriga utsedda ledamöter. Frågeställningar och förslag gällande verksamheten ska behandlas och färdigställas här innan de blir punkter på styrelsemöten. Kommittén ser till att våra policydokument efterlevs och kommer med förslag på utveckling av dessa.

 

Kontakt: pierre@varbergssim.se alt niklas@varbergssim.se 

Tävlingskommittén

 

Tävlingskommittén ansvarar för genomförande av Varbergs Sims egna tävlingar/arrangemang i samråd med verksamhetsansvariga för tävlingssimning, mat och boendegruppen, föräldragruppen, styrelse och kansli.

Ansvarar för och underhålla adekvat utrustning för tävlingsgenomförande.

 

Kontakt: vbgfunk@gmail.com 

Sponsorkommittén

 

Sköter kontakten & avtalen med våra sponsorer.

 

Kontakt: pierre@varbergssim.se 

 

 

 
Klubbportalen Team Sportia Varberg
Huvudsponsorer